Дракончики Safiras

Представляємо абсолютну новинку в світі іграшок – серію колекційних флокових фігурок  дракончиків  Сафірас. Вони вже підкорили Німеччину, і поспішають підкорити нових шанувальників в Україні. Колекція з 17 дракончиків Сафірас вже доступна в магазинах України.

Safiras

Збери колекцію дракончиків Сафірас всіх чотирьох стихій та знайди червоного дракона тіней Дракі. 

Safiras

Дана колекція підкріплена захоплюючою казковою історією.

Не так далеко, у чарівній країні Таракона живуть чотири сім'ї  дракончиків чотирьох стихій: води, землі, повітря і вогню.

Живуть вони у злагоді та гармонії, разом турбуючись про рівновагу стихій.  Усі дракончики наділені магічною силою, щоб виконувати свої обов'язки. Цю силу їм дають чарівні камені. У кожного дракончика свій камінь і тільки він знає, де той сховано. Сила чарівного камінця помітна по пилку, що переливається на дракончику. Та якщо дракончик загубив свій камінь, пилок зникає і він втрачає свою силу.    

Всі дракончики розповідають про невидиму, таємничу Принцесу Таракони, яка стежить за своєю країною і захищає її. Але ніхто її ніколи не бачив.

Життя чотирьох сімей було б спокійним, якщо б не злий дракон Дракі. Він живе у похмурому світі тіней за високими вулканами. Дракі не володіє чарівним каменем і заздрить іншим дракончикам Сафірас. Він знову і знову намагається вкрасти чий-небудь камінь, але робить це так незграбно та невлучно, що інші дракончики не можуть на нього сердитися. Вони навіть співчувають йому. Чи вдасться Дракі знайти спосіб приєднатися до інших дракончиків?

Милі дракончики не залишать байдужою жодну дитину.