Нова колекція Safiras

Ура! Продовження захоплюючої історії про казкову країну Таракону – "Фестиваль Чарівного Каменю".

Safiras logo

Тепер Ви зможете відкрити для себе таємничу принцесу Тару та дізнатися, чи з’явиться у Дракі чарівний камінь. Разом з історією пропонуємо нову унікальну серію, яка зараз налічує 18 колекційних флокових фігурок дракончиків Сафірас з чарівним каменем, що вже чекають на Вас в магазинах України.

Safiras

Збери нову колекцію дракончиків Сафірас з чарівним каменем та влаштуй власний "Фестиваль Чарівного Каменю".

5959617

Пропонуємо до Вашої уваги продовження захоплюючої історії про пригоди дракончиків Сафірас з чарівним каменем.

Частина 2

Фестиваль Чарівного Каменю

За морями за горами є чудова країна Таракона, в якій кожну весну дракончики Сафірас проводять великий Фестиваль Чарівного Каменю! В цей день вони влаштовують карнавальну процесію для кожної з чотирьох стихій: вода, земля, повітря та вогонь.

FiammyУчасники самої розкішної та незвичайної процесії отримують приз - величезну золоту чашу з солодощами, яка ніколи не стає порожньою. І ніхто не засмучується, якщо не виграв. Адже кожний дракончик, який приймає участь у параді, отримує велику сяючу  медаль, яку той гордливо носить на шиї. З нагоди святкування всі Сафірас дістають свої чарівні камені із схованок і чистять їх до блиску. І Дракі – єдиний дракон, якому не дозволено приймати участь у святкуванні, звичайно, знає про це. Та цього разу під час фестивалю він запланував таки вкрасти чарівний камінь.

castle fire Карнавальна процесія тільки почала свій хвилястий шлях вздовж вулканічних гір Королівства Вогню, як карета вогняних дракончиків на повороті наїхала на великий камінь, і передні колеса зламалися з гучним тріском. Під крики наляканих дракончиків, карета почала нахилятися і понеслася до підніжжя вулкана. На щастя, дракончики встигли вистрибнути з карети і врятуватись. Однак, маленький Фіамі зачепився ногою за колесо і покотився з каретою вниз по схилу прямо повз схованки Дракі. Жодної миті не вагаючись, Дракі стрибнув у карету, щоб врятувати Фіамі. Звільнивши ногу наляканого дракончика, Дракі вистрибнув з ним з карети і вони вдвох покотилися вниз. Ура, врятовані! І все завдяки Дракі.

Усі Сафірас зітхнули з полегшенням, вони обіймались і дякували Дракі за його допомогу. Дракі став головним героєм дня!

Castle Safiras Раптово Сафірас помітили, куди приземлилася карета дракончиків вогню. Вона лежала перед напівзруйнованими та порослими воротами. Сповнені цікавості, дракончики разом з Дракі увійшли у ворота. Аж тут раптово їх чарівні камені та всі камені навколо воріт засяяли, і перед дракончиками з’явилася красива та чарівна Принцеса Тара.

Оскільки усі Сафірас разом пройшли крізь ворота зі своїми каменями, вони зняли закляття злих нічних драконів і врятували Принцесу Тару і Королівство Кольорів. А Дракі, врятувавши Фіамі, показав, що має добре серце, і Принцеса пробачила йому його витівки та нарешті подарувала блискучий чарівний камінь.

Слідкуй за продовженням історії та дізнайся про щасливий кінець!