Новина у світі ChiChi Love

Презентуємо НОВІ Чихуахуа у модному одязі та з дизайнерськими сумочками. Балерина, Паппі та Стайл – вже чекають на тебе в магазинах України!

ChiChiLove

Артикул 589 7401

Маленька ChiChi Love «Чихуахуа. Балерина» одягнена в тендітну балетну пачку та має чудовий бантик, як у справжньої балерини. До комплекту входить модна рожева сумочка, тож юні модниці можуть всюди носити свою улюблену собачку.

5897401

Артикул 589 7403

Собачка ChiChi Love «Чихуахуа. Паппі» носить стильне рожеве плаття з легкою спідницею, а праве вушко прикрашає маленький рожевий бантик. Чихуахуа Паппі – це ідеальний модний компаньйон і друг на все життя. Разом з собачкою до комплекту входить сумочка з ультрамодного фетру, у ній ChiChi буде почувати себе зручно та комфортно. 

5897403

Артикул 589 7407

Стильна собачка ChiChi Love «Чихуахуа. Стайл» одягнена в пишну фіолетову сукню з бантом. Ця маленька законодавиця моди є предметом заздрості. Стиль ChiChi доповнює модна перламутрова сумочка, з якою так зручно брати Чихуахуа з собою.

5897407

Плюшеві собачки ChiChi Love - це твої нові консультанти по моді! Вони завжди виглядають дуже стильно, завдяки модним сумочкам і чудовим аксесуарам.

Кожна собачка, як і його господиня, має свій неповторний образ і стиль, адже гардероб ChiChi такий різноманітний і ультрасучасний.

ChiChi Love - не просто іграшка, а стильний аксесуар кожної маленької модниці.