Шоузірка Chi Chi Love знову в Україні

Ми раді повідомити вам про повернення улюбленця всіх дівчат – собачку «Чихуахуа. Шоузірку  Chi Chi Love», яка виконує 12 команд.

Інтерактивна Chi Chi Love - розуміє російську мову. Просто скажіть своїй модниці одну з представлених нижче команд і побачите, яка вона слухняна:

«Служить!», «Голос!», «Сидеть!», «Лежать!», «Привет!», «Проси!», «Стойка на голове!», «Хочешь поиграть?», «Танцуй!», «Стоять!», «Поклон!», «Спать!».

Маленька собачка Чихуахуа одягнена в стильний рожевий костюмчик з яскравим нашийником, який також може бути браслетом для дівчинки. До комплекту входить модна сумочка, тож тепер маленькі модниці, наслідуючи зірок Періс Хілтон і Різ Уізерспун, можуть всюди носити свою улюблену собачку, наряджати її в модний одяг і робити чудові зачіски.

Плюшеві собачки Chi Chi Love - це твої нові консультанти по моді! Вони завжди виглядають дуже стильно, завдяки модним сумочкам і чудовим аксесуарам.

Кожна собачка, як і його господиня, має свій неповторний образ і стиль, адже гардероб Chi Chi такий різноманітний і ультрасучасний.

Chi Chi Love - не просто іграшка, а стильний аксесуар кожної маленької модниці.