Дитячий трактор BIG-Jim-Turbo

Відтепер маленькі шанувальники німецьких машин BIG-Bobby-Car, зможуть покататися на відомому у Європі тракторі BIG-Jim-Turbo, що заворожує своїм сучасним дизайном.


BIG_PNG_300_dpi_1635_x_986_px (JPG)


BIG-Jim-Turbo це ідеальний трактор для дітей у віці від 3-х років. Він надійний і обладнаний мускульним приводом, тож дитина може їздити на ньому крутячи педалі, як на велосипеді. Ланцюг та інші елементи мускульного приводу захищені від пилу та бруду, тому кататися можна без будь-яких перешкод не тільки вдома, а й на подвір’ї.

original_800056513_02_cmyk_000 (JPG)
BIG-Jim має вражаючі розміри, що здивують та порадують кожного маленького шукача пригод. Його завантажувальний ківш з вантажопідйомністю 3 кг, легко переміщається вгору і вниз, а також вперед і назад.

Інші переваги BIG-Jim-Turbo включають в себе легкий руль з малим радіусом повороту та сидіння з 3-ма різними налаштуваннями висоти, які можна регулювати власноруч відповідно до розміру дитини, без допомоги інструментів.

original_800056513_k_04_cmyk 00 (JPG)

Навряд чи є щось більш захоплююче для дітей, ніж світ дорослих. Тож в якості спеціального бонусу для дітей, BIG-Jim-Turbo  поставляється в стандартній комплектації з електронним звуковим кермом BIG-Sound-Wheel з великою кількістю реалістичних тракторних і сільськогосподарських звуків. Діти можуть вибирати між звуком стартера, турбо двигуна або звичайного двигуна, руху, гідравліки, склоочисників, а також між попереджуючими звуками і звуками тварин. Тому молоді трактор-фани у віці від трьох і більше років, будуть вражені трактором BIG, що принесе багато вражень, зробить гру ще більш реалістичною і веселою.