Гарантія Smoby

Що означає гарантія терміном 2 роки від Smoby? І як ви можете нею скористатися?

Купуючи товари ТМ SMOBY, ви отримуєте Гарантію виробника терміном 2 роки на міцність та довговічність кожного продукту Smoby. Дефекти виробництва, конструкції або матеріалів, що були виявлені протягом гарантійного періоду, безкоштовно виправляються Сервісом SMOBY шляхом ремонту або заміни Товару в залежності від рішення компанії SMOBY. За Гарантією необхідно звернутися напряму до Сервісного центру концерну SIMBA DICKIE GROUP. Гарантійний період починається з дати придбання Товару кінцевим споживачем.Згідно Гарантії виробника для заміни або ремонту Товару, необхідно пред’явити оригінал квитанції (чек), де чітко вказана назва товару, дата та місце придбання. SMOBY залишає за собою право відшкодовувати витрати на доставку пошкоджених деталей чи товарів за рахунок Покупця.

Гарантія виробника на 2 роки не розповсюджується на:

- нормальний знос (в тому числі, але не виключно: колеса, наклейки);
- дефекти спричинені грубим поводженням (в тому числі, але не виключно: аварії, нецільове використання та навмисне перевантаження);
- дефекти або пошкодження, що виникли в результаті невідповідного використання, яке суперечить призначенню Товару.

Крім того, Гарантія від виробника SMOBY терміном 2 роки розповсюджується виключно на використання Товару кінцевим споживачем в особистих цілях. Гарантія не розповсюджується на комерційне використання (наприклад, надання транспортного засобу в оренду, атракціони, рекламні акції тощо), а також використання Товарів SMOBY у суспільних закладах (напр. дитячих садках). Гарантія виробника SMOBY терміном 2 роки не обмежує відповідальність виробника / постачальника за якість товарів/послуг передбачену законодавством  країни Продавця. Розмір відповідальності компанії SMOBY не може перевищувати вартість Товару.

Зверніть увагу, що на велосипеди та біговели Smoby –  Гарантія 3 роки.