Нові ляльки, новий бренд Corolle

Пам'ятаєте те відчуття, як відкрили подарунок та побачили свою ляльку вперше? Якщо ви схожі на нас, то це незабутній момент, це пам’ять, яку вам захочеться пережити знову разом зі своїми дітьми.

Ляльки Corolle допоможуть вам це зробити. Їх гарне обличчя і ніжний аромат ванілі, безперечно – ці ляльки вишукані, красиві і стильно одягнені.

corolle_CMJN_Logo_PNG_72dpi_3497x1800px (JPG)

У чому їх секрет? Їх історія починається в Ланже, в самому серці долини Луари у Франції. Там команда із п’яти людей працює в стильному офісі так, як ви б побачили у будинку високої моди, де вони мріють, розробляють та вибирають моделі, тканини та матеріали. Щороку ці талановиті дизайнери приносять блиск і радість як маленьким оченятам, так і дорослим, своїми сучасними колекціями. Зараз ця історія продовжується вже в Азії, де ляльки, одяг та аксесуари виготовляються за європейськими та американськими стандартами.

566 (JPG)

Щороку, починаючи з 1979 року, добрі феї Corolle використовують все багатство фантазії, щоб створити ляльок, одяг та аксесуари, які відповідатимуть віку та стадії розвитку кожної дитини. Ігри з ляльками допомагають дітям пізнавати світ навколо себе, наслідувати побачене, слідувати своїм мріям та розвивати свою уяву.

Ви знайдете магію Corolleв стількох наповнених дитячим сміхом моментах: тисячі ігрових сценаріїв; ляльки, яких можна одягати та переодягати; немовлят, яких можна годувати, гойдати і вкладати спати!

Рости разом з Corolle!