Новинка для веселого навчання від Smoby

Новинка року Smoby School – це ідеальний набір для діток дошкільного віку, дитина зможе відчути себе як вчителем, так і учнем. Цей набір буде ідеальним набором для підготовки до початкової школи.

Logo_SmobySchool_JPEG_300dpi_2157x1000px (JPG)

Ігровий набір Smoby School, має такі функції: двостороння дошка для письма, малювання та арифметики (чорна сторона – грифельна, для малювання  крейдою, біла сторона – магнітна, для магнітних елементів, а також для малювання спеціальними маркерами, що стираються), навчальний годинник, картки з іменами, які можна переставляти між собою та тим самим показувати наявність чи відсутність учня (як в справжній школі), відображення днів тижня, велосипед, який можна використовувати для відображення щоденних заходів, поїзд для днів народження, дерево для вивчення пори року та погоди, інші картки, що кріпляться за допомогою липучок, затискачі для кріплення аркушів та малюнків.

original_410818_a (JPG)

Цей багатофункціональний ігровий набір «Школа» складається з трьох частин, які виготовлені з високоякісних матеріалів, що мають міцну металеву раму. Після гри школу можна знову придбати, щоб заощадити місце.

З новим набором Smoby School навчання стане простішим і веселішим!