Новий слоник BIG для малюків

Відомий німецький виробник дитячих машин Big-Bobby-Car, представляє свою новинку на Україні, новий BIG-Rocking-Elephant для малюків. Тож тепер дітки будуть весело кататися на цьому кумедному, яскравому і міцному слонику!

BIG_JPEG_300_dpi_3271_x_1972_px (JPG)

Гойдалка «Слоненя» обладнана двома великими і зручними ручками із захистом від зісковзування рук і рухомими вушками. Ергономічне сидіння з високою спинкою має анатомічну форму і широку підставку для ніжок, щоб діти могли безпечно та комфортно кататися. Низький центр тяжіння, забезпечує безпечність гойдалки та її стійкість до перевертань.

Гойдалка «Слоненя» ідеально підходить, як для дому, так і для вулиці, завдяки екологічно чистому і термостійкому пластику, що стійкий до UV-випромінювання і вигорання. А також легко чиститься.

На Слонику від BIG одночасно можуть кататися і гратися двоє дітей, максимальне навантаження гойдалки – 25 кг.

1 (JPG)

Цей BIG-Rocking-Elephant, виготовляється в Німеччині з використанням міцного, стійкого до ультрафіолетового випромінювання та екологічно чистого пластику.

Компанія BIG забезпечує трьохлітню гарантію на всю свою продукцію. Крім того, продукція BIG тестується TÜV і іншими незалежними і заслуговуючими довіри випробувальними інститутами.