Новий велосипед Smoby 3-в-1

В цьому році французька компанія Smoby презентувала новий металевий велосипед іспанського виробництва – Бебі Драйвер! Ви вже можете знайти його в онлайн і офлайн магазинах України.

Untitled-1 (JPG)

Новий триколісний дитячий велосипед 3-в-1, що «зростає» разом з дитиною: від 10 міс. – велосипед на батьківському управлінні з додатковими функціями для безпеки малюка; від 15 міс. – велосипед на батьківському управлінні; від 24 міс. – велосипед на самостійному управлінні.

Untitled-12 (JPG)

Велосипед з безшумними колесами, які виготовлені із матеріалу EVA, що не залишають слідів на поверхні. Велосипед оснащений спеціальною ручкою, що безпосередньо з’єднана з переднім колесом. Це запатентована рульова система, що дозволяє батькам зручно і легко керувати велосипедом. Інша практична особливість – це зручний тримач для пляшок з сумочкою. Сонцезахисний козирок знімається, його положення регулюється із боку в бік. А знімний захисний бампер з пищалкою, іграшковим кермом та дзеркалами заднього виду перетворить звичайну прогулянку на захоплюючу гру!

Виготовлено в Іспанії.